Preskočiť na obsah

Podporte malých ilustrátorov

Zverejnené 18.9.2024.

Kategória

Neposedné labky BERŤA a jeho kamarátov“.

Som  Dominika Lučanská, autorka knihy „Neposedné labky BERŤA a jeho kamarátov“.                          Mojou najväčšou faninkou, podporovateľkou a motivátorkou v jednom, je moja malá dvojročná dcérka. Aj vďaka nej a jej hre vznikla táto kniha. Jej hra s jej obľúbenými látkovými postavičkami, ktoré si nasadila na pršteky a tvorila s nimi svoju hru, ma priviedla k myšlienke, napísať o týchto troch hrdinoch knihu a vdýchnuť im rozprávkový život. Nie je to však všetko. O pár kilometrov ďalej, v hlavičke dcérky mojej sestry, vznikol nápad, že svojej malej sesterničke, vyrobí knihu. Keď jej ju podarovala, pošepkala mi, že sa chce stať ilustrátorkou. Aj ja som už od útleho detstva veľmi rada tvorila, kreslila, maľovala. Túžila som vlastniť niečo, čo bude mojím vyjadrením a zároveň to bude môj originál. Jej sen mi to všetko pripomenul, neváhala som a začala som písať. Napísaním knihy si teda plníme sny obe. Aj naša malá ilustrátorka, ale aj ja. A tak vznikol nádherný projekt, na ktorého konci je táto kniha.

Na čo využijeme získaný príspevok?

Tlač samotnej knihy je veľmi finančne náročná. Pokryť jej náklady je pre bežného človeka priam nesplniteľný sen. Aj s Vašou podporou pokryjeme náklady na jej tlač a všetky predprípravné práce.

Pevne veríme, že sa tlač knihy uskutoční ešte počas jesene a vy budete svoju knihu držať v rukách čo najskôr.

Kniha bude mať pevnú  väzbu, formát A5 a má 84 strán.

Kúpou a podporou tejto knihy si viete k sebe domov pritiahnuť aj mnoho zaujímavých darčekov.

Čakajú na Vás v reálnej podobe ale aj vo forme PDF. Ku knihe si môžete pribaliť veselých hrdinov našej knihy v podobe maňušiek na ruku, šikovné batôžky s nálepkou našich troch kamarátov, či príbehové karty. V PDF verzii na Vás čaká bertíkovské pexeso a veselé maľovanky o hrdinoch z našich príbehov.

NAVYŠE, každý týždeň vyžrebujeme jedného z Vás, drahí naši podporovatelia a pošleme Vám jeden krásny vankúš s obliečkou s Berťom, Gabkou či Rapotačkou.

BONUS!!! Ku každej zakúpenej knihe pribalíme záložku ZDARMA!

Vaše príspevky pomôžu dostať knihu všade tam, kde je priateľstvo veľmi cenné!

Zo srdca Vám ďakujeme za Vašu pomoc!

https://donio.sk/podporte-vydanie-knihy-neposedne-labky

  • Facebook: Bertíkovo – Dominika a Lucka – Detský svet
  • Instagram: @bertikovo
  • www.bertikovo.sk
  • Email: bertikovoberto@gmail.com